eur:
388.61
usd:
360.99
bux:
0
2024. május 7. kedd Gizella
Torino, 2010. december 13.Giorgio CHIELLINI, a Juventus hátvédje a Lazio ellen szerzett gólját ünnepli az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság 2010. december 12-i mérkőzésén a torinói Olimpiai Stadionban. A Juventus 2-1-re győzött. (MTI/EPA/Tonino di Marco)
Nyitókép: MTI/EPA/Tonino di Marco

Amerikába költözik a Juventus ikonja

Giorgio Chiellini a Major League Soccerben (MLS) szereplő Los Angeles FC-hez igazolt. A hírt maga a Juventustól távozó védő jelentette be.

Chiellini a szezon végén, 17 év után hagyta el a Juventust, ahol immár a klub harmadik legtöbb mérkőzéssel büszkélkedhető játékosa Alessandro Del Piero és Gianluigi Buffon mögött.

A 37 éves játékos már korábban közölte, hogy visszavonult a válogatottságtól, utolsó meccsét a Wembleyben játszotta a hónap elején, az Argentína ellen elveszített Finalissimán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

24 óra alatt két települést is elfoglalt az orosz hadsereg Ukrajnában, egyet a harkivi Kupjanszk mellett, egyet a donyecki Avgyijivkától nyugatra. Oroszország kormánya tegnap bejelentette, hogy gyakorlatot tartanak az orosz harcászati csapásmérő erők. Az Egyesült Államok felpörgette az ATACMS típusú nagy hatótávolságú rakéták gyártását, melyből várhatóan Ukrajna is nagy mennyiséggel kap majd. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×