eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Tom Brady, a Tampa Bay Buccaneers irányítója bemegy a pályára a Kansas City Chiefs ellen az Egyesült Államok amerikaifutball-bajnokságának döntőjében, a Super Bowlon játszott mérkőzés előtt a tampai Raymond James Stadionban 2021. február 7-én.
Nyitókép: MTI/EPA/C. J. Gunther

Tom Brady nem bírta játék nélkül

Másfél hónapja jelentette be a visszavonulását.

Bejelentette visszatérését Tom Brady, a profi amerikaifutball-liga (NFL) történetének egyik legjobb játékosa.

A 44 esztendős, hétszeres bajnok irányító máshél hónapja, február 1-jén közölte, hogy 22 szezont követően befejezi pályafutását, vasárnap azonban óriási meglepetésre a közösségi médiában közölte, visszatér csapatához, a Tampa Bay Buccaneershez.

Ahogy fogalmazott: az elmúlt időszakban rájött, hogy a helye még a pályán van, nem a lelátón, majd annak is eljön az ideje, de nem most.

Brady 2000 és 2019 között a New England Patriots játékosa volt, csapatával hat Super Bowl-t nyert. Ehhez még egyet hozzátett a Tampa Bay Buccaneersszel, amellyel 2020-as odaszerződése után tavaly februárban bizonyult a legjobbnak.

A liga történetének egyetlen hétszeres bajnoka minden jelentősebb statisztikai mutatóban - TD-passzok, győzelmek, passzolt yardok - vezeti az NFL örökrangsorát. Háromszor választották az idény és ötször a Super Bowl legértékesebb játékosának.

Brady január 23-án játszotta eddigi utolsó mérkőzését, amikor a Tampa Bay Buccaneers a rájátszás második körében, a főcsoport-elődöntőben búcsúzott a későbbi bajnok Los Angeles Ramsszel szemben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×