eur:
392.38
usd:
365.65
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Karim Benzema, a Real Madrid játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája D csoportjának negyedik fordulójában játszott Real Madrid - Sahtar Donyeck mérkőzésen Madridban 2021. november 3-án.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin

Benzema mesterhármassal büntette a PSG könnyelmű védelmét

Elképesztő mérkőzésen, Karim Benzema mesterhármasával a Real Madrid kiejtette a PSG-t a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A másik találkozó nem hozott gólt, a Manchester City továbbjutását nem fenyegette veszély.

REAL MADRID–PSG. Toni Kroos és Kylian Mbappé is felépült a mérkőzésre. Real Madrid: Courtois - Carvajal, Eder Militao, Alaba, Nacho - Kroos, Modric, Fede Valverde - Asensio, Benzema, Vinicius Junior. PSG: G. Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes - Danilo Pereira, Verratti, Paredes - Messi, Mbappé, Neymar.

MANCHESTER CITY–SPORTING CP. Az összeállítások. City: Ederson - Egan-Riley, Stones, Laporte, Zinchenko - Fernandinho, Gündogan, Bernardo Silva - Foden, Gabriel Jesus, Sterling. Sporting: Adan - Goncalo Inacio, Coates, Luis Neto - Pedro Porro, Matheus Reis, Ugarte, Sarabia, Tabata - Slimani, Paulinho.

REAL MADRID–PSG 0-0. Messi a saját tizenatosánál szerelt, Neymarral és Mbappéval végigvitték a kontrát, a francia csatár lövését Courtois védte.

REAL MADRID–PSG 0-0. Mbappé újra megugrott a balszélen, éles szögből lőtt, Courtois védett.

REAL MADRID–PSG 0-0. Viszonylag sok az ápolás, nem kímélik egymást a játékosok.

REAL MADRID–PSG 0-0. Több dolga van Courtois-nak, mint Donnarummának, Neymar lövésére is leért.

MANCHESTER CITY–SPORTING CP 0-0. Phil Foden lövése keltett (némi) veszélyt.

REAL MADRID–PSG 0-0. Karim Benzema tekerését védte látványosan Donnarumma.

REAL MADRID–PSG 0-0. Kylian Mbappé gólt szerzett, de a Madrid szerencséjére a balhátvéd Nuno Mendes lesről indította az akciót.

REAL MADRID–PSG 0-1. Mbappé megint nekilódult, aztán minden cifrázás nélkül, 16 méterről, a jobb alsó sarokba lőtt. Két gól összesítésben a franciák előnye.

REAL MADRID–PSG 0-1. Luka Modric lapos lövését könnyen fogta Donnarumma.

REAL MADRID–PSG 0-1. Vége az első félidőnek.

MANCHESTER CITY–SPORTING CP 0-0. Vége az első félidőnek.

REAL MADRID–PSG 0-1. Öt perc eltelt a második félidőből, a Madrid aktívabb, de nem igazánh veszélyes kapura.

MANCHESTER CITY–SPORTING CP 0-0. Három sárga lap már van az Etihadban, helyzet alig. A Citynek nincs hova kapkodnia.

REAL MADRID–PSG 0-1. Kylian Mbappé megint a kapuba talált, de megint lesről.

REAL MADRID–PSG 1-1. A 61. percben Donnarumma szórakozott, Benzema keményen odalépett neki, szerelte, majd a Viníciustól visszakapott labdát a hálóba vágta, 1-1, összesítésben 1-2.

REAL MADRID–PSG 1-1. Vinicius elé pattant a labda a kaputól hét méterre, de tiszta helyzetből a kapu fölé lőtt.

REAL MADRID–PSG 2-1. Modric nagyjelenete és Vinicius okos labdatartása után Karim Benzema elé került a labda, aki belőtte. Hosszabbításra állnak.

REAL MADRID–PSG 3-1. Megzavarodtak a franciák, Marquinhos középen keresztbe lőtte a labdát, Karim Benzema pedig bekülsőzte, mesterhármas. Összesítésben 3-2.

REAL MADRID–PSG 3-1. Messi szabadrúgása elkerülte a felső sarkot.

REAL MADRID–PSG 3-1. Vége a mérkőzésnek, 3-2-es összesítéssel továbbjutott a Real Madrid.

MANCHESTER CITY–SPORTING CP 0-0. Vége a mérkőzésnek, 5-0-val továbbjutott a City.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×