eur:
392.88
usd:
365.95
bux:
66546.17
2024. április 26. péntek Ervin
A WTCR által közzétett fotó Michelisz Norbertről, a Hyundai versenyzőjéről a túraautó-világkupa (WTCR) idényzáró malajziai futama után a sepangi pályán 2019. december 15-én. A 34 éves versenyző 370 ponttal megnyerte a szezont. Michelisz a versenysorozat első magyar bajnoka.
Nyitókép: WTCR/DPPI Media/Florent Gooden

Michelisz Norbert: bizonytalanság övezi a világkupa jövőjét és az én helyzetemet is

Napra pontosan egy éve szerezte meg a túraautó-világkupa-győzelmet Michelisz Norbert, aki az évfordulón az InfoRádió Aréna című műsorának a vendége volt.

A Hyundai magyar pilótájának az idei éve már kevésbé sikerült jól, a középmezőnyben végzett, és ezeket a napokat már teszteléssel tölti Olaszországban, hogy a lehető legjobban felkészüljön az új évadra.

"Egyelőre nagyon sok a kérdés a 2021-es szezonnal kapcsolatban. Ilyenkor az ember nem tud mást tenni, mint tenni dolgát, és reménykedni a legjobbakban" – mondta Michelisz Norbert, és elárulta, egyelőre nincs aláírt szerződése a Hyundai csapatával, de bizonytalanság jellemzi a világkupa-sorozat jövőjét és az ő helyzetét is.

"Jó eséllyel a túraautó-világkupa mezőnyét erősítem majd, és nagyon szeretném a Hyundaijal folytatni, mindent meg is teszünk annak érdekében, hogy ez a felállás összejöjjön. Nagyon sok múlik azonban a körülményeken, a járvány lecsengésén és azon is, hogy gazdasági szempontból hogyan alakul 2021" – mondta a világkupagyőztes pilóta. Elvileg titkosan tesztel Olaszországban, de a műsorban végül elárulta, hogy az első tesztnapon az idei versenyautójával körözött.

A tesztelés egészen a hétvégéig tart, a tervek szerint naponta 250-300 kilométert teljesít majd, így a hét végére túl lehet majd az 1000 kilométeren is.

"Nagyon nehéz volt az idei év. Sok olyan apróság volt, amelyről azt gondoltuk, hogy működni fog, és mégsem működött. Vissza kell ellenőriznünk azt, hogy hol hibáztunk, és a következő szezon előtt mik azok az alapdolgok, amiket rendbe kell tennünk, a mostani tesztnek is ez a célja" – mondta Michelisz Norbert.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?

Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?

Tartós kamatcsökkenésre, már-már a korábbi nagyon alacsony kamatszintek visszatérésére számított eddig a magyar lakáshitelpiac keresleti oldala, ehhez képest konszenzus alakult ki arról, hogy a mostani 6-7%-os szinten megállt a kamatcsökkenés, sőt, egyre többen vélik úgy, hogy kamatemelésekre kell sort keríteni, ma például a legnagyobb hitelközvítő is megszólalt az ügyben. Több bank vezetőjét is megkérdeztük a témáról az elmúlt napokban, válaszaik alapján egyelőre nem készülnek kamatemelésre a lakáshiteleknél, pedig lenne okuk rá. Kiemelten foglalkozunk ezzel a témával a Portfolio Hitelezés 2024 konferenciáján, érdemes regisztrálni a szakmai eseményre!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×