eur:
392.56
usd:
365.64
bux:
66829.23
2024. április 26. péntek Ervin

Stratégiai együttműködést kötött a Szerencsejáték Zrt. és az MLSZ

A 2021/22-es bajnoki szezon végéig stratégiai marketing együttműködési megállapodást írt alá a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ).

A közlemény szerint ennek keretében a Szerencsejáték Zrt. vagyoni értékű jogokat vásárol szezononként nettó 2,7 milliárd forint értékben, és hirdetőként jelenik meg az MLSZ által biztosított felületeken a felnőtt férfi válogatott és az OTP Bank Liga mérkőzésein.

"Megtiszteltetés a Szerencsejáték Zrt. számára, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetséggel kötött együttműködési megállapodás révén hozzájárulhatunk a nemzeti futballválogatott hosszú távú sikeres szerepléséhez és a sportág fejlődéséhez" - mondta Czepek Gábor, a hazai lottótársaság vezérigazgatója, aki "nagy üzleti lehetőségnek" tartja a megállapodást, mivel a sportfogadás az egyik legnépszerűbb és leginkább növekvő játéktípusa a szerencsejátékoknak.

"Mindent megteszünk azért, hogy a Szerencsejáték Zrt. ügyfelei, a fogadók egyre nagyobb örömüket leljék az OTP Bank Liga és a magyar válogatott mérkőzéseiben" - jelentette ki Csányi Sándor MLSZ-elnök, aki hozzátette, először a hétvégi bajnoki fordulóban, kiemelt helyen, marketing partnerként teszik láthatóvá a legfontosabb labdarúgó-mérkőzéseken a Szerencsejáték Zrt. termékeit.

A közleményből kiderült, a sportfogadás népszerűsége világszerte és Magyarországon is folyamatosan nő, a sportfogadási játékokból - Tippmix, Tippmixpro, Totó, Góltotó - már a társaság bevételeinek közel fele származott, és ez az arány dinamikusan növekszik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×