eur:
394.18
usd:
369.51
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
A szerb Marko Nikolics, a Videoton FC új vezetőedzője bemutatkozó sajtótájékoztatóján Székesfehérváron 2017. június 8-án.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Új érkezőkről és távozókról is beszélt a Vidi edzője

Huszti Szabolcs kiállítása döntően befolyásolta az AEK Athén elleni BL-selejtezőt - állítja Marko Nikolic. A Vidi FC edzője szerint nem lehetetlen két góllal nyerni a visszavágón.

"Nem érdemeltünk vereséget, mert amikor egyenlő létszámmal játszottunk, sokkal jobbak voltunk a görögöknél, ugyanakkor emberhátrányban nagy problémáink voltak" - mondta a Vidi FC szerb edzője, Marko Nikolic azt követően, hogy csapata a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik fordulójának szerda esti első mérkőzésén a Groupama Arénában 2-1-es vereséget szenvedett az AEK Athéntól.

Marko Nikolic gratulált játékosainak, és úgy vélte, a Vidi labdarúgói büszkék lehetnek arra, amit a pályán mutattak. Mint mondta, sohasem kommentál bírói döntést, de Huszti Szabolcs kiállítása igen nehéz helyzetbe hozta csapatát. Az athéni visszavágón nehéz dolguk lesz, de meg fogják próbálni, nincs más esélyük a csoportkörre, mint két góllal nyerni.

"Abból indulok ki, hogy egyenlő létszámban jobbak tudtunk lenni ellenfelünknél, ezért sem tartom reménytelennek a jó eredmény elérését a visszavágón. Nagyon nehéz lesz, de ki kell menni, és meg kell próbálni óriási bravúrt elérni" - mondta fehérváriak szakvezetője.

Az AEK trénere, Marinosz Uzunidisz szerint nagy győzelmet arattak, ám csapata még nem jutott tovább. Kiemelte, hogy Bakaszetasz kiállításáig jobbak voltak, de a végére idegessé váltak, ezért meg kellett izzadniuk a sikerért. Hangsúlyozta, hogy a továbbjutáshoz a visszavágón 90 percig jól és koncentráltan kell játszaniuk, nem engedhetnek meg olyan üresjáratokat, mint a mostani meccs utolsó félórájában.

A visszavágót jövő kedden játsszák a görög fővárosban, a párharc győztese a Bajnokok Ligája, vesztese az Európa-liga főtábláján szerepelhet ősszel.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×