eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Labdarúgó NB I - A rendőrség is készül a szombati DVTK-FTC meccsre

Fokozott ellenőrzést rendelt el Miskolcon a rendőrség a szombati Diósgyőr-Ferencváros NB I-es labdarúgó-mérkőzés miatt, a hatóság a rendezvény helyszínét és az odavezető útvonalakat is biztosítja.

Szabó-Berdár Csilla, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek azt mondta, a mérkőzést a sportrendezvényeket biztonsági szempontból minősítő bizottság kiemelt biztonsági kockázatúnak minősítette.

A rendőrség a megye közútjain a gépjárműforgalom jelentős növekedése, illetve a szurkolók utazásának biztosítása érdekében a mérkőzés előtt és után fokozott ellenőrzéseket hajt végre - részletezte. Mint mondta: a borsodi megyeszékhelyre érkező FTC-szurkolókat a rendőrség az M30-as autópálya Miskolc déli lehajtója melletti áruház parkolójában "gyülekezteti", onnan a drukkerek szervezett formában, rendőri felvezetés és kíséret mellett utazhatnak tovább a stadionhoz.

Hozzátette: a beléptetőrendszer és az ehhez kapcsolódó előzetes regisztráció alapján a rendezők a szurkolók belépési jogosultságát ellenőrzik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Támadnak az oltásellenesek Magyarországon - Máris itt az első válasz a veszélyre!

Támadnak az oltásellenesek Magyarországon - Máris itt az első válasz a veszélyre!

Az oltásellenesség hazai helyzetéről készül felmérés a gyermek háziorvosi praxisokban, miután egyre több gyermekorvost jelentenek fel szülők amiatt, mert nem adnak mentesítést a kötelező védőoltások alól. Erről Kántor Irén, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének (HGYE) új elnöke beszélt a Portfólio-nak egy háttérbeszélgetés után, amelyen többek között kiderült, hogy folyamatosan nő az országban a betöltetlen gyermek háziorvosi praxisok száma, ami jelenleg 150, valamint, hogy továbbra is magas, 62 év a szakmában dolgozó doktorok átlagéletkora. Szó volt az iskolai igazolásokról, az új ügyeleti rendszerről, valamint arról is, hogy a gyermek háziorvosok miként próbálnak meg harcolni az egyre nagyobb mértékű gyermekkori elhízással.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 08:53
×
×
×
×