eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

A Manchester United továbbra sem engedi el Rooneyt a Chelsea-hez

Az angol bajnok Manchester United visszautasította a Chelsea újabb, második ajánlatát elkívánkozó futballsztárjáért, Wayne Rooneyért.

Az MU közölte, hogy azonnal visszadobták az ajánlatot, amely a helyi média szerint 25 millió fontról (8,5 milliárd forintról) szólt.

"Továbbra is tartjuk magunkat ahhoz, hogy a játékos nem eladó" - jelentették ki a manchesteri vezetők.

Brit sajtóértesülések alapján a Chelsea - a vezetőedző, José Mourinho visszatérése után - júniusban tízmillió fontot és a középpályás Juan Matát vagy a hátvéd David Luizt kínálta fel Rooneyért.

A 27 éves játékos az előző szezonban többször is utalt rá, hogy kilenc idény után szeretné elhagyni a manchesteri klubot, miután kikerült a kezdőcsapatból. Rooney a Manchester United színeiben 402 alkalommal lépett pályára és 197 gólt szerzett. Együttesével eddig öt angol bajnoki címet gyűjtött, részese volt két Ligakupa-elsőségnek, és a 2008-as Bajnokok Ligája-győzelemnek is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Oroszországban, ha egy közszereplő ellen büntetőeljárás indul vagy elítélnek, két dolog szokott igaz lenni: az adott személy ellenzi Vlagyimir Putyin uralmát vagy az ukrajnai „különleges katonai műveletet”, illetve nem számít magas rangú tisztviselőnek. Az állítólag kenőpénzt elfogadó Timur Ivanov védelmi miniszterhelyettes áprilisi letartóztatása baljóslatúan nem a fenti szabályt követte. Rávilágít továbbá az oroszországi befolyásos csoportok közötti feszültségek elmélyülésére, miközben a zsarnok részéről nem látszanak a koherens vezetés jelei.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 18. 14:10
×
×
×
×