eur:
389.02
usd:
361.9
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely

Labdarúgó NB I: Sima újpesti győzelem a sereghajtó ellen

Az Újpest hazai pályán - és a zártkapus meccse után immár saját közönsége előtt - sima, kétgólos győzelmet aratott a sereghajtó és a mezőnyben egyedüliként nyeretlen Szombathelyi Haladás felett a labdarúgó Monicomp Liga 10. fordulójának pénteki mérkőzésén.

Ezzel biztossá vált, hogy a csapat és a szakmai stáb nem teljesíti a klubvezetés ultimátumát, mely szerint legalább négy pontot kellett volna szereznie a zöld-fehéreknek a mostani és a következő mérkőzésen, s ennek nyomán vélhetően Csertői Aurél vezetőedzőnek távoznia kell majd.

Monicomp Liga, 10. forduló:
Újpest FC-Szombathelyi Haladás 3-1 (0-0)

Szusza Ferenc Stadion, 4000 néző, v.: Veizer
gólszerzők: Tisza (51.), Rajczi (73.), Barczi (75.), illetve Lattenstein (81.)
sárga lap: Mitrovic (39.), Szokol (45.), Takács Z. (72.), illetve Irhás (11.), Tóth P. (89.)

Újpest FC:

Balajcza - Szokol, Takács Z., Vermes, Pollák - Simek (Barczi, 69.), Mitrovic, Egerszegi (Matos, 77.), Simon K. - Tisza (Böőr, 82.), Rajczi

Szombathelyi Haladás:

Rózsa - Schimmer, Guzmics, Lengyel D., Tóth P. - Simon Á., Molnár B. (Rajos, 61.), Irhás - Nagy G. (Lattenstein, 61.), Oross (Fodrek, 67.), Sipos N.

Az Újpest - a várakozásnak megfelelően - fölényben futballozott, de az első félidőben mégsem sikerült vezetést szereznie. A szünet után viszont a hazaiak érvényesítették a nagyobb tudásukat, s megérdemelt győzelmet arattak.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×