eur:
393.52
usd:
364.52
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Hajnal Tamást száműzik Dortmundból?

Hajnal Tamás komolyan aggódik jövője miatt, miután a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának edzője még a keretbe sem jelölte őt a hétvégi Német Kupa-mérkőzésre.

"Sokkolt, amikor megtudtam, hogy nem vagyok benne a keretben - mondta a 35-szörös magyar válogatott középpályás a Kickernek.

A legutóbbi szezonban sérülésekkel küszködő irányító jelezte, fel volt rá készülve, hogy nem kerül kezdőbe, ám eszébe sem jutott, hogy még a keretbe sem jut neki hely a Burghausen elleni találkozón.

"Óriási csalódás volt számomra ez, de ennek ellenére maradni szeretnék a BVB-nél, és mindent megteszek azért, hogy sikeres legyek itt - nyilatkozta Hajnal. - Ugyanakkor, ha a klub vezetői nem velem képzelik el a jövőt, szeretném ha ezt őszintén közölnék velem."

Jürgen Klopp vezetőedző Hajnallal kapcsolatos döntése a németországi szakírókat is meglepte, mivel a csapat nyolc felkészülési találkozóján minden alkalommal becserélte a magyar játékost.

Hajnal 2008 nyarán szerződött Dortmundba, ahol első szezonjában kitűnően játszott, stabil kezdő volt, és öt gólt lőtt, illetve 11 gólpasszt adott. A legutóbbi idényben már korántsem nyújtott ennyire meggyőző teljesítményt, legfőképp azért, mert hosszú ideig sérüléssel bajlódott.

A magyar nemzeti együttes múlt heti, Anglia elleni barátságos mérkőzésén csereként pályára lépett futballistának 2011 nyaráig szóló szerződése van a Borussiával.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×