eur:
389.62
usd:
363.65
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Ki a kakukktojás a szurkolók álomcsapatában?

Az aranyérmes spanyol csapatból hatan is bekerültek a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) honlapján választó szurkolók világbajnoki álomcsapatába. A szavazás nem hozott meglepetést: az első két helyre David Villa és Wesley Sneijder jött be.

A 736 résztvevő játékos közül David Villa kapta a legtöbb szavazatot, a voksok 61,33 százalékát -; a Barcelonához szerződött támadó a világbajnok válogatott nyolc góljából ötöt szerzett. Mögötte a holland Wesley Sneijder végzett 60,60 százalékkal.

A spanyol Sergio Ramos és a brazil Maicon személyében két jobb oldali védő is bekerült a legjobb 11 közé.

A szurkolók All Star-csapata:
Iker Casillas (spanyol) - Sergio Ramos (spanyol), Maicon (brazil), Carles Puyol (spanyol), Philipp Lahm (német) - Wesley Sneijder (holland), Bastian Schweinsteiger (német), Xavi (spanyol), Andrés Iniesta (spanyol) - David Villa (spanyol), Diego Forlán (uruguayi).

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×