eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Lipcsei Péter vereséggel zárta a játékos-pályafutását

A Budapest Honvéd hazai környezetben két góllal nyert a Ferencváros ellen a labdarúgó NB I 30., utolsó fordulójának szombati játéknapján. Lipcsei Péter, a Ferencváros középpályása ezzel a mérkőzéssel fejezte be pályafutását, melynek során összesen 648-szor lépett pályára a zöld-fehérek színeiben.

Az első félidő nem hozott komoly izgalmakat, a kapuk egyáltalán nem forogtak veszélyben.

A fordulást követően egy szabadrúgás után hamar vezetést szerzett a Honvéd, majd a 74. percben egy fantasztikus pályafutás utolsó pillanatait láthatta a közönség: Lipcsei Péter utolsó profi mérkőzésén ballagott le a pályáról...

Négy perccel később egy nem mindennapi góllal dőlt el a találkozó: Vaccaro büntetőjét hárította ugyan Megyeri, ám a kipattanót az olasz légiós nagyszerű mozdulattal a kapuba ollózta.

Budapest Honvéd-Ferencváros 2-0 (0-0)
Bozsik Stadion, 3000 néző, v.: Veizer
Honvéd: Kemenes - Takács Á., Botis, Cuerda, Hajdú - Nagy Z., Akassou, Coira, Moreira (Abass, 66.) - Abraham, Vaccaro (Zsolnai, 81.)
Ferencváros: Megyeri - Stockley, Csizmadia, Balog Z., Alcántara - Abdi (Rósa D., 46.), Wolfe (Kulcsár, 26.), Lipcsei (Schembri, 74.), Adnan - Elding, Ferenczi
Gólszerzők: Coira (51.), Vaccaro (69.)A már kiesett Nyíregyháza ugyan az első félidőben két góllal is vezetett, mégis vereséget szenvedett a Zalaegerszeg otthonában.

Könnyelműen és motiválatlanul kezdett a ZTE és a vendégek negyedóra alatt kétgólos vezetésre tettek szert. A folytatásban is a már kiesett nyírségiek irányították a játékot, az első félidőben a hazaiaknak kevés lehetőségük akadt.

A szünetben hangos lehetett a ZTE öltözője, mivel a zalaegerszegiek 11 perc alatt megfordították a mérkőzést. A vendégeknek ugyan még sikerült egyenlíteniük, de Pavicevic harmadik gólja a ZTE győzelmét jelentette.

ZTE FC-Nyíregyháza Spartacus 4-3 (0-2)
Zalaegerszeg, 2000, néző, v.: Bognár
ZTE: Pogacsics - Szalai (Kocsárdi, 51.), Bogunovics, Miljatovic, Todorovic (Kamber, a 46.) - Magasföldi (Sluka, 22.), Horváth A., Máté, Illés - Pavicevic, Rudnevs
Nyíregyháza: Ovszijenko - Miskolczi, Balbinot, Struhar, Bosnjak (Müller, 63.) - Abdelali, Minczér, Davidov (Nánási, 63.), Pákolicz - Honma (Andorka, 46.), Bugerra
Gólszerzők: Rudnevs (48.), Pavicevic (54., 56., 71.), illetve Bugerra (8., 16., 62.)
Kiállítva: Bogunovics (81.)

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×