eur:
386.87
usd:
355.63
bux:
68088.24
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Talmácsi 19. az időmérőn

Akárcsak a szabadedzéseken, úgy a MotoGP időmérőjén is a 19., azaz utolsó helyen végzett Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján.

A magyar pilóta, aki péntek délelőtt írt alá új csapatához, a Scot Racing Teamhez, 800 kcm-es Hondáján javított időeredményén a szombat délelőtti szabadedzéshez képest, míg az élcsoportban végzettek lassultak.

Talmácsi tavaly még a 125 kcm-esek között versenyzett - ebben a géposztályban lett 2007-ben világbajnok -, a mostani szezont pedig a 250 kcm-esek között kezdte, ám május 25-én a második motor hiánya és a médiajogok átruházásával kapcsolatos vita miatt szakított a Balatonring Teammel. Õ az első közép-európai versenyző, aki a vb királykategóriájában szerepelhet.

Az élről a spanyol Jorge Lorenzo rajtolhat, a címvédő olasz Valetino Rossi a második, az ausztrál Casey Stoner a harmadik helyről kezdheti a vasárnapi futamot.

A negyedliteresek között szereplő Németh Balázs a 21. helyet szerezte meg a szombat délután kvalifikáción, míg Tóth Imre a 23. lett.

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 19:54
×
×
×
×