eur:
389.76
usd:
365.04
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Roby Lakatos hegedűvirtuóz koncertet ad a 193. Anna-bál közönségének a balatonfüredi Anna Grand Hotel dísztermében 2018. július 22-én.
Nyitókép: Roby Lakatos hegedűvirtuóz koncertet ad az Anna-bál közönségének Balatonfüreden 2018. júliusában. MTI Fotó: Mónus Márton

Örömzene vasárnap a zsinagógában: Rhoda Scott, Roby Lakatos, Lisztes Jenő és Mexicanu koncertezik

Rhoda Scott, a Hammond-orgona királynője lép fel március 10-én, vasárnap a Dohány utcai zsinagógában Roby Lakatos hegedűművésszel, Lisztes Jenő cimbalomművésszel és Mexicanu harmonikaviruózzal.

"Báziszenekarként Lisztes Jenő cimbalomművész triója fog játszani, és olyan meghívott zenészek lesznek lesznek, mint Rhoda Scott, illetve Mexicanu, a világhírű harmonikaművész Bukarestből, és jómagam" – mondta az InfoRádióban Roby Lakatos hegedűvirtuóz.

A művész úgy látja, nagyon érdekes esemény lesz, hiszen "cimbalom még sosem játszott együtt Hammond-orgonával". Úgy véli, ebből egy nagyon érdekes hangzás jön majd létre, nagyon várja a koncertet.

A világhírű hegedűművész elárulta, nem volt alkalmuk próbálni, csak közvetlenül a koncert előtti napon. Bevallotta, egyelőre azt sem tudják, mit fognak játszani, de mindenképpen szeretnének belecsempészni egy kis klezmert is, tekintettel a helyszínre. A szombati próbán derül ki, valójában mit is fognak játszani.

Roby Lakatos szerint

egyértelműen örömzenélés várható, biztos benne, hogy mindannyian jól fogják érezni magukat, és reményei szerint a közönség is.

Megjegyezte, megpróbálkoznak mindennel, minden fellépő hozni fog számokat, amiket játszani szeretne.

Elmondása szerint három blokkból áll majd az esemény: Rhoda Scott fog kezdeni, ő játszik majd az első fél órában. A második fél órában ő, Lisztes Jenő és Mexicanu következik, a végén pedig lesz egy szintén félórás, közös zenélés, ami véleménye szerint az egész este legérdekesebb része lesz.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×