eur:
395
usd:
365.48
bux:
65377.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Budapest, 2012. november 28. Törőcsik Mari színésznő a Makk Károly filmrendező 87-ik születésnapját ünneplő Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA 1-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Nyitókép: MTI/Zih Zsolt

Jordán Tamás aggasztó hírt közölt Törőcsik Mariról

A háromszoros Kossuth-díjas színésznő nem hagyja el otthonát, csak telefonon tartja a kapcsolatot, de nagyon legyengült a szervezete.

Utoljára közel egy hónapja mutatkozott a nyilvánosság előtt Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze a Nemzeti Színház a költészet napjára készült videójában tűnt fel pár másodpercre, de – kollégáival ellentétben – nem vett részt a Babits-vers előadásában.

A háromszoros Kossuth-díjas művésznő a koronavírus-járvány magyarországi megjelenése óta látogatókat sem fogadhat, egyedül az ápolója van vele, hiszen bőven a veszélyeztetett korban van, ráadásul az egészsége sem tökéletes. Jordán Tamás telefonon tartja benne a lelket, és néhány részletet elárult a 84 éves színésznő egészségi állapotáról – írta a Blikk.

Mint mondta, nagyon legyengült a szervezete, fekszik, felkel, kimegy WC-re, tud mászkálni is, de nagyon gyenge. Jordán szerint ez állandósult állapot, mert az agyvérzésekor, amelybe majdnem meghalt évekkel ezelőtt, elhaltak bizonyos idegek az agyában, görcsben van a jobb keze. "Szellemileg jól lehet vele beszélgetni. Van humora" – mondta a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatója egy hosszú, beszélgetős videóban, amit alább lehet megtekinteni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×