eur:
394.14
usd:
369.98
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Harrison Ford amerikai színész a Csillagok háborúja: Skywalker kora című film premierjén a hollywoodi El Captain filmszínházban 2019. december 16-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Christian Monterrosa

Egy lépéssel közelebb az új Indiana Jones-filmhez

Többszörös késedelem után nyártól kezdik el forgatni az Indiana Jones-kalandfilmek ötödik részét - közölte a filmek címszereplője, Harrison Ford.

A 77 éves színész Ellen DeGeneresnek adott interjújában beszélt újabb filmjéről, amelyet mint mondta, mindig "nagy-nagy élvezet" forgatni.

A még címnélküli film készületeit már évekkel ezelőtt bejelentették, majd 2018-ban a Walt Disney Stúdió és a Lucasfilm az idén nyárra tervezett forgatás újabb egy ével történő elhalasztásáról döntött. Ford az amerikai műsorvezetőnek elmondta, hogy nyáron vagy késő nyáron látnak hozzá a forgatáshoz.

Steven Spielberg filmrendező ismét Harrison Fordot akarja látni Henry Walton régészprofesszor szerepében. Ford 1981 óta négyszer alakította Waltont, legutóbb 2008-ban az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című filmben.

A forgatókönyvet David Koepp írja, a történetről még semmilyen részlet nem látott napvilágot. Ha elkezdik nyáron forgatni a filmet, az a tervek szerint a jövő nyáron kerülhet a mozikba.

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×