eur:
394.44
usd:
365.25
bux:
65557.21
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Újra lesz Magyar Fesztivál Cancúnban

Komolyzenei koncertek, kiállítások és filmvetítések várják az érdeklődőket a hetedik Magyar Fesztiválon Cancúnban, a világhírű mexikói üdülőparadicsomban március 14. és 16. között.

Az idei fesztivál egyik kiemelkedő eseménye Kael Norbert koncertje lesz. A klasszikus és jazz műfajt képviselő fiatal magyar zongoraművész többek között Bach, Bartók, Liszt és Brahms műveiből ad elő március 14-én - tájékoztatták a szervezők közleményben az MTI-t.

Fellép a fesztiválon Gerardo Estrada Gómez fiatal mexikói zongoraművész is, aki Bartók és Liszt műveit interpretálja sajátos, mexikói temperamentumával.

A város több helyszínén rendeznek a programsorozat ideje alatt komolyzenei és jazzkoncerteket, emellett zongora mesterkurzus, gasztronómiai bemutató és filmvetítés is várja az érdeklődőket. Megtekinthető lesz Hegedűs Tünde képzőművész Carnaval en Europa (Európai karnevál) című kiállítása, valamint a Nivo Világkiállítás is.

A cancúni Magyar Fesztivál alapítója és főszervezője Ujj Emőke zongoraművész, aki Mexikóban töltött évei alatt sokat tett a magyar kultúra megismertetéséért.

A magyar nemzeti ünnephez kapcsolódó programsorozat részletei megtekinthetők az esemény honlapján, spanyol nyelven.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×