eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Ogre, tetovált lány és meleg Jim Carrey a mozikban - filmpremierek

A Shrek animációs filmsorozat negyedik, befejező része, A tetovált lány című svéd krimi filmváltozata, valamint egy Jim Carrey és Ewan McGregor főszereplésével készült groteszk komédia is szerepel a hét mozipremierjei között. A filmbemutatókról Dudás Viktor, a Vox Mozimagazin főszerkesztőjének értékelését olvashatják.

Shrek a vége, fuss el véle

rendező: Mike Mitchell

Mindegy, hogy miről szól a Shrek-kvadrológia befejező része, a történettől függetlenül mindenki elmegy megnézni a filmet. A rendező, Mike Mitchell megbirkózott a feladattal, annak ellenére is, hogy a történet forgatókönyvírói is teljesen újak a Shrek-univerzumban. Ennek is köszönhető, hogy a film az első két részben megismert, a főszereplő ogre mivoltára utaló, alpári poénoktól mentes, és lényegesen kevesebb filmes utalás is van benne, mint a korábbi epizódokban.


A tetovált lány

rendező: Niels Arden Oplev, szereplők: Michael Nyqvist, Noomi Rapace

A rendező egy feszültséggel teli, gondolatébresztő krimit vitt vászonra, amelynek sikerét mi sem bizonyítja jobban - amellett, hogy a legrangosabb skandináv filmes díjkiosztón a legjobb rendező, a legjobb forgatókönyv és a legjobb film díját is elnyerte -, minthogy David Fincher készíti el az amerikai remake-jét. Niels Arden Oplev filmje nem kiszámítható, az igazán elgondolkodtató alkotások rajongói a heti premierek közül ezt kell, hogy válasszák.


I Love You Phillip Morris

rendező: John Requa, Glenn Ficarra, szereplők: Jim Carrey, Ewan McGregor

A film fantasztikus színészi alakításokkal van tele: Jim Carrey és Ewan McGregor lubickol a szerepében. Az alkotás helyenként felkavaró, akad benne néhány nyers jelenet, de akik a fanyar, groteszk humorú filmeket kedvelik, az I Love You Phillip Morrison is jól fognak tudni szórakozni.

Hanganyag: Oláh András

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 14:18
×
×
×
×