eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Forrás: Pexels.com

Gyilkosság áldozata lett egy koronavírus-kutató

Egy amerikai kutató az áldozat, aki állítólag nagyon számottevő áttörés előtt állt.

Meggyilkoltak egy amerikai kutatót, aki „nagyon számottevő áttörés” előtt állt a koronavírus kutatásában – vette észre a CNBC hírét a Portfolio. A 37 éves Bing Liu a University of Pittsburgh School of Medicine kutatója volt, otthonában találtak rá a holttestére. A pennsylvaniai hatóságok szerint lőfegyverrel ölték meg, a nyakán és a fején találtak lőtt sebet.

„Bing nagyon fontos felfedezés előtt állt, melynek segítségével a SaRS-CoV-2 sejtjeinek működését jobban megérthettük volna” – írja az egyetem a tragédiát kommentálva. Hozzáteszik: mindent megtesznek azért, hogy a tudós munkáját folytatni tudják.

Egy órával Liu Bing holttestének felfedezése után egy ismerősét, Hao Gut is holtan találták autójában alig másfél kilométerre Bing otthonától. A rendőrség azt gyanítja, hogy Hao végzett Binggel, majd öngyilkos lett. Az indíték szerelmi féltékenység lehetett,

a hatóságok szerint nem áll összefüggésben a gyilkosság Bing tudományos munkájával.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 15:46
×
×
×
×