eur:
394.41
usd:
371.54
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor
Sofia,Bulgaria-July 29,2018: Adding of Revolut Visa card into Apple Pay digital wallet.Apple Pay is an easy and secure nfc payment method.
Nyitókép: martin-dm/Getty Images

Megvan a Revolut magyarországi vezetője

Léder Tamás lett, aki a hírt LinkedIn oldalán osztotta meg.

„Örömmel osztom meg veletek, hogy új pozícióban helyezkedtem el, a Revolut magyarországi vezetője leszek” – idézi a Portfolio a szakember szavait.

Léder Tamás 2020-ban csatlakozott az MNB-hez, ahol a Digitalizációs politika és szabályozási főosztály vezetéséért felelt. A főosztály feladatai közé tartozik a hazai fintech innovációs ökoszisztéma támogatása jegybanki oldalról, valamit a pénzügyi szektor digitalizációjának támogatása. Az MNB előtt kereskedelmi bankoknál töltött be stratégiai, innovációs és fintech feladatokkal kapcsolatos szerepköröket. Közgazdászként végzett, diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte 2014-ben.

A Portfolio a kinevezés kapcsán megkérdezte a Revoluttól, hogy ez azt jelenti-e egyben, hogy magyar fióktelepet is alapított a neobank, és hogy pontosan a Revolut melyik jogi egységéhez csatlakozik Léder Tamás. A válaszok egyelőre még várat magára.

Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×