eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Árverseny és akciók: hogy nyerik meg maguknak az ügyfeleket a biztosítók?

Rekordokat várnak az elemzők a legutolsónak kikiáltott kötelezőkampányban. A felfüggesztéssel és erősebb felügyeleti kontrollal induló váltási időszakban a biztosítótársaságok vélhetően minden erejüket bevetve küzdenek majd meg az ügyfelekért - írja a biztosítas.hu.

Továbbra is az olcsóságra helyezhetik a hangsúlyt a biztosítótársaságok, főleg a januártól életbe lépő új jogszabály miatt - véli a biztosítás.hu. A biztosítási portál elemzésében komoly árversenyt, egyedi akciók és kedvezmények meghirdetését várja az ügyfelekért folyó kampányban.

A biztosítás.hu megkérdezte a piaci szereplőket arról, mi köré építik fel stratégiájukat. A Generali és a Genertel a kármentes ügyfeleket tartja továbbra is fókuszban. A legnagyobb hazai biztosítási egyesület, a KÖBE kommunikációban is erősít: ezentúl a legnagyobb hazai tulajdonban lévő biztosítóként emlegeti magát, célcsoportjai pedig a családok és a fiatalok lesznek, nekik ígéri a legnagyobb kedvezményeket.

A Posta Biztosító idén egyszerűsít, hogy az értékesítés minél gyorsabb legyen a postahivatalokban, és várhatóan továbbra is kedvező tarifákkal próbál ügyfeleket szerezni. A Signal a fővárosi autósokat célozza meg, de megtartja bevált kedvező vidéki díjait is, és növeli kedvezményei számát.

A Groupama-Garancia kedvezőbb díjakat és újabb kedvezményeket ígér több célcsoportban.
A tavalyi kampánynyertes Allianz idén várhatóan nem csökkenti árait, hivatkozva az új jogszabályra, amely komoly feladatot ró a biztosítótársaságokra. De részleteket a biztosítás.hu nem tudott meg.

Az idén új szereplőnek számító AIM biztosító, amely a TIR állományát vette át, a kockázatarányos díjmeghatározásra helyezi a hangsúlyt, valamint jutalmazza az online szerződéseket és a cascóval való együttkötést.

Az Uniqa alapvetően megtartja konzervatív díjképzési politikáját, de egyes szegmensekben kifejezetten alacsony díjakat kínál majd. Az idei kötelező kampány tarifáit péntek reggel teszik közzé.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rendszeresen monitorozza az általános többlethalálozás alakulását idehaza a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Survaillance Központja. A napokban megjelent gyorselemzésükben a járványügyi szakemberek kiemelték: 2023 utolsó heteiben 7% többlethalálozás volt megfigyelhető a 2014-2019-es (vagyis Covid-járvány előtti) évek azonos időszakához képest. Az idősek esetében sajnos ebből a szempontból még súlyosabb volt a tavaly év vége.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×