eur:
388.67
usd:
361.61
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely
Nyitókép: Pixabay

Jöhetnek a nagykabátok, kopogtatnak az éjszakai mínuszok

A front mögött lassan beáramlik a szárazabb, hidegebb levegő, és csütörtökön elkezd szakadozni, csökkenni a felhőzet. Péntektől a hajnalok is csípősebbre fordulnak.

Csütörtök reggel és délelőtt erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak csütörtökön a délelőtti óráktól szakadozik fel észak felől a felhőzet, de a középső és déli országrészben estig sok lesz a felhő.

A déli óráktól már inkább csak délen lehet további csapadék.

Az északnyugati, északi szél kezdetben a Dunántúlon, majd északkeleten is megélénkül, helyenként meg is erősödik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 9 és 13 fok között valószínű.

A következő napokban száraz, de hűvös őszi idő lesz, és éjszakánként egyre csípősebb hőmérsékletekre (-1 és -5 fok közötti minimumokra) kell készülni. Mindehhez a nap legmelegebb időszakaiban is csak 11 Celsius-fok várható majd.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×