eur:
381.96
usd:
353.75
bux:
58424.86
2023. december 7. csütörtök Ambrus
Nyitókép: Pexels.com

Különleges ajándék mindenkinek a séfek világnapjára

Letölthető fenntartható recepgyűjteménnyel kedveskednek a séfek világnapja alkalmából.

A Felelős Gasztrohős Alapítvány idén hazánkban is igyekszik felhívni a figyelmet a séfek világnapja (október 20.) nemzetközi kezdeményezésre, és a séfek fontos szerepére a fenntartható vendéglátás kialakításában. A kampány érdekessége, hogy bár a séfeket és munkájukat ünnepeljünk, mégis mi kapunk ajándékot, méghozzá egy letölthető, fenntartható receptgyűjteményt – írja a Travelo.

A séfek világnapjának célja, hogy megismertesse és megszerettesse a következő generációval a főzés tudományát, és megmutassa a világnak, milyen fontos tevékenységet végeznek a séfek nap mint nap. A letölthető receptgyűjtemény éppen ezért, nem csak egyszerűen recepteket tartalmaz, hanem ahhoz a 8 ponthoz társítja őket, amik összefoglalják, hogy mit tehetnek azok a séfek és szakácsok, akik elköteleződnek a fenntarthatóbb vendéglátás iránt.

A plusz tartalmakat és a séfek bemutatkozásait az alapítvány Facebook és Instagram oldalán olvashatják majd el.

Címlapról ajánljuk

Nacionalistából lett Putyin-hívő a megölt ukrán politikus

Az ukrán biztonsági szolgálat magára vállalta egy Oroszországba menekült, Moszkva-párti volt ukrán képviselő meggyilkolását. A köpönyegforgató és bizarr politikai karriert befutott Ilja Kivát egy Moszkva-környéki faluban találták holtan, néhány órával azután, hogy felszólította Zelenszkij elnököt: kövessen el öngyilkosságot.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×