eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
A sepsiszentgyörgyi Kolumbán Örs István, a Nemzeti Vágta kishuszár vágta versenyszámának későbbi győztese a Hősök terén 2018. szeptember 16-án.
Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Tamás

Kezdődik a 13. Nemzeti Vágta

Történelmi felvonulással, koszorúzási ünnepséggel, majd a 72 versenyző település lovasának fogadalomtételével és az előfutamokkal kezdődik ma délben a 13. Nemzeti Vágta a fővárosi Hősök terén.

Idén a versenyt a járványhelyzet miatt a szervezők közönség nélkül rendezik meg. Az eseményről ugyanakkor nem maradnak le a lovassportok iránt érdeklődők, a Duna televízió közvetítésekben számol be a futamokról.

Nem lesznek lelátók, kizárólag a Hősök terén lesz az esemény, a szokásos pálya vonalvezetése mellett, a Millenniumi emlékmű körül. A verseny a kishuszár vágta és a 72 versenyző település előfutamaival veszi kezdetét. A televízión keresztül a nézők figyelemmel kísérhetik a Győri Ördöglovasok, a Kassai Lovasíjászok bemutatóját és a dámalovaglást is.

A nap a különleges szilvásváradi méneshajtással zárul.

Vasárnap lesznek a további versenyek, a középdöntők, valamint a nemzetközi futam és a Nemzeti Vágta döntője.

A kétnapos eseményt a mediaklikk.hu oldalon követhetik a nézők, ezen kívül a Duna televízió vasárnap 15 és 17 óra 30 perc között élő közvetítésben számol be a döntőkről.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×