eur:
393.52
usd:
368.04
bux:
66552.25
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay

Sok embernek meggyűlt a baja a telefonjával a legutóbbi frissítés óta

Eddig nem tapasztalt hibákra panaszkodnak a fórumokon azok, akik frissítették iPhone készüléküket az iOS 13.1.2-es verziójára. A telefonálási problémák, és az akkumulátor gyors merülése számítanak a legfőbb gondnak.

Érkeznek a panaszok az Apple fórumára és a Twitterre azzal kapcsolatban, hogy a frissítés után nem lehet telefonálni az iPhone-nal, ugyanis egy percen belül megszakad a hívás, de van, akinél bejövő hívás esetén nem szól a csengőhang. Néhány esetben a hálózat alaphelyzetbe állítása segíthet (Beállítások/Általános/Alaphelyzetbe állítás/Hálózati beállítások alaphelyzetbe állítása) - írja a HVG.

Ennél is többen panaszkodnak arra, hogy a frissítés letöltése óta komoly gondjaik vannak az akkumulátorral,

ami a telefon használata nélkül is sokat veszít a töltöttségből rövid idő alatt. Még olyan esetről is beszámoltak, amiben a feltöltött telefon töltöttsége 5 perc alatt esett 25 százalékra. Elsősorban a régebbi iPhone-modellek (iPhone 6S, iPhone SE) érintettek, de a panaszkodók között iPhone 7- és X-tulajdonosok is vannak.

Volt, aki a helymeghatározó szolgáltatások kikapcsolásával (vagy az operációs rendszer általi használatának korlátozásával) orvosolta a gondot, más az optimalizált akkumulátor-töltés funkció kikapcsolását, illetve a háttérben történő frissítések letiltását javasolja.

Időközben az Apple kiadta az iOS 13.1.3-as verzióját, amely már kijavítja a csengőhang elmaradását, azonban az akkumulátorprobléma megoldásáról nincs benne szó.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×