eur:
393.79
usd:
365.04
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Pixabay.com

Akinek szerencséje van, annak strandideje lesz

Több órás napsütés, 27 fokos csúcshőmérséklet - az ország megfelelő helyén tartózkodóknak vasárnap. Délután kezd elromlani az idő.

A fátyol- és gomolyfelhők mellett több órás napsütésre van kilátás, szórványos jellegű csapadékkal - írja vasárnapi időjárás-előrejelzésében a Met.hu.

Késő délutántól erőteljesen megnövekszik a felhőzet és dél, délkelet felől egyre több helyen alakul ki zápor, elsősorban a Dunától keletre zivatar is.

A zivatarokhoz heves kísérőjelenségek is társulhatnak. A déli, délkeleti szél többnyire mérsékelt marad, de a Dunántúlon helyenként megélénkül. A zivatarok környezetében pedig átmeneti szélerősödés előfordulhat.

A legmagasabb nappali hőmérséklet jobbára 22 és 27 fok között alakul, északkeleten lesz a melegebb.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×