eur:
389.71
usd:
361.82
bux:
68443.23
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Nyitókép: Facebook

Megőrülnek a kínai nők ezért a magyar férfiért

A kínai Nagy Ő egy bizonyos Panajoth-Fejér Dávid magyar modell, aki 24 kínai gyönyörűség közül választhatott volna egy tévéshow-ban - ha akar.

Kínában egyre nagyobb sztárrá válik Panajoth-Fejér Dávid, aki előbb egy bérgyilkost játszott el egy filmben, majd felkérték egy tévéműsorban "Nagy Ő"-nek.

Villámkarrierjéről a Kisalföldnek elmondta, miután egyre inkább elmaradnak a hagyományos modellmunkák, influencerként kezdett tevékenykedni, arra törekedett, hogy sok lájkolója, követője legyen az interneten.

"Akik figyelnek rájuk, azoknak alakíthatják a gondolkodásmódját. Ez a fontos azoknak, akik reklámozni akarják termékeiket. Kínában a Douyin alkalmazás számít, amin rövid videókat lehet megosztani, ez megelőzte a Facebookot és az Instagramot. Otthoni megfelelője a TikTok.

"Ezen az appon pár hónap alatt négyszázezer követőm lett, és a számuk egyre nő, emiatt kapok felkéréseket"

- mondta Panajoth-Fejér Dávid, aki nemrég reklámfilmekre is felkérést kapott.

A Douyinon talált rá a Kínában legnépszerűbb társkereső tévéműsor rendezője is. Behívta castingra és beválogatták, pedig százezrek jelentkeztek a szerepekre.

A 300 milliós nézettségű show címe Fei Cheng Wu Rao ("Te lehetsz az egyetlen"). A stúdióban Dávid állt középen, 24 szép kínai hölgy vette körbe, közülük választhatott, miközben kérdésekkel bombázták - exeiről, kedvenc ételeiről... Végül nem választott ki senkit, így rengeteg e-mailt kapott ezt követően.

Dávid meglehetősen izmos, szecsuáni dialektusban beszéli a kínait. A műsor hatására tovább nőtt követőinek száma. Nemzetközi kapcsolatok szakon szerzett diplomát, angolul, németül is beszél. Eleinte fehérneműmodellként foglalkoztatták, illetve öltönyben fotózták.

Pár éve modellügynökséget nyitott Csengduban, nagyrendezvényekre, show-kra közvetít ki fellépőket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×