eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Fiúval bővült a brit királyi család

Megszületett a harmadik gyermeke Katalin hercegnőnek és Vilmos hercegnek.

A gyermek 3,8 kilogrammal jött a világra, magyar idő szerint dél után néhány perccel.

A tájékoztatás szerint Katalin és az újszülött is jól van.

A palota a hírt csaknem kétórás késleltetéssel közölte, mert a protokoll alapján először a 92 esztendős dédnagymamát, II. Erzsébet királynőt értesítették. Vilmos és Katalin harmadik gyermeke a királynő hatodik dédunokája.

Az újszülött az ötödik a brit trónutódlási sorban, nagypapája, Károly trónörökös, édesapja, Vilmos, valamint bátyja, György herceg és nővére, Charlotte hercegnő után. Vilmos és Katalin hétfőn világra jött fia így valószínűleg nem lesz az Egyesült Királyság uralkodója.

A Kensington-palota, a hercegi házaspár londoni rezidenciája hétfő délután közölte, hogy a gyermek 8 font és 7 uncia - hozzávetőleg 3827 gramm - súllyal jött a világra brit idő szerint délelőtt 11:01 órakor, vagyis közép-európai idő szerint 12:01 órakor.

Címlapról ajánljuk
Fenyegető prosztatarák, a tünetmentesség miatt muszáj szűrésre menni

Fenyegető prosztatarák, a tünetmentesség miatt muszáj szűrésre menni

Továbbra is későn fordulnak orvoshoz a férfiak Magyarországon, ezért országos férfiegészség-kampány és PSA-szűrést indul betegszervezetek és az urológusszakma összefogásával a prosztatarák ellen. Itthon naponta három férfi hal meg a betegségben, pedig a prosztatarák korai felismerés esetén jól gyógyítható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Jó hírt kaptak az adótartozástól szenvedő napelemes kivitelezők, aminek a lakossági nyertesek is örülhetnek!

Jó hírt kaptak az adótartozástól szenvedő napelemes kivitelezők, aminek a lakossági nyertesek is örülhetnek!

Az uniós napelemes pályázatot lebonyolító ÉMI Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint mostantól azok a regisztrált napelemes kivitelezők, akik eddig a NAV felé fennálló adótartozásuk miatt nem tudták lehívni az RRF 6.2.1-es pályázat összegét, új lehetőséget kaptak – osztotta meg tagjaival és minden érintett napelemes kivitelezővel a jó hírt a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség. A naperőművek terjedésével, és annak átfogó következményeivel részletesen foglalkozunk a Portfolio jövő csütörtöki, október 10-i Energy Investment Forum konferenciáján, amelyre még nem késő itt regisztrálni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×