eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Óvakodj a plasztikai műtéttől!

A brit plasztikai sebészek riadót fújtak. Arra figyelmeztetik az embereket, hogy alaposan gondolják át, ha valamilyen szépészeti beavatkozást akarnak elvégeztetni magukon. Az eljárást végzők között ugyanis sok a kontár.

A plasztikai műtétek, a botoxkezelések és általában a szépészeti beavatkozások veszélyeire hívta fel a figyelmet a brit plasztikai sebészek társasága. Ha ugyanis olyan emberek végzik el a beavatkozást, akik nem elég felkészültek, az számos veszéllyel járhat.

Azoknak, akik mégis át akarják alakíttatni magukat, alaposan tájékozódniuk kell arról a helyről, ahol a műtétet végzik.

A társaság a következőkre hívta fel a figyelmet: nem szabad komolyan venni azokat, akik a páciens otthonában vagy egy szállodában is hajlandók elvégezni a beavatkozást. Fontos meggyőződni a kezelést végző képzettségéről. Arról is időben tájékozódniuk kell a szépülni vágyóknak, hogy milyen eredményeket hozhat az eljárás, sőt, nem árt előre tisztázni, hogy mi a teendő akkor, ha a páciens nem elégedett az eredménnyel.

Az utóbbi időben számos olyan szalon, amelyek korábban csak hagyományos kozmetikai kezelést vagy hajbevarrást vállalt, orvosi beavatkozást is végez.

A társaság már korábban is arra kérte az egészségügyi felügyeletet, hogy alaposan ellenőrizzék ezeket a vállalkozásokat, eddig azonban semmi nem történt.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×