eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
Nyitókép: police.hu

Elfogatóparancsot adtak ki a volt magyar válogatott futballista ellen

Tokody Tibort egyszer már kereste a rendőrség, akkor önként feladta magát.

A rendőrség hivatalos oldalán a körözött személyek listáján újfent ott van Tokody Tibor, akit márciusban félmilliós tartozás miatt köröztek, ezúttal is sikkasztás miatt keresi a hatóság – vette észre a Sportal.

A volt válogatott labdarúgó ellen már korábban, még 2021. július 7-én adtak ki körözést, de a Győrrel 2013-ban bajnoki címet is szerző csatár márciusban önként jelentkezett a rendőrségen, amikor megtudta, hogy elfogatóparancs van érvényben vele szemben. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya akkor azt közölte, hogy kisebb értékre elkövetett sikkasztás vétsége miatt folyik büntetőeljárás az ügyben, és a gyanúsított kihallgatása megtörtént.

Tokody az eset után azt mondta, hogy fogalma sem volt arról, hogy keresik. Azt állította, nincs semmiféle sikkasztási ügye, és egy 180 eurós munkahelyi vita utóéletéről szól csak a meghurcoltatása. Később azonban kiderült, hogy a volt futballistának már korábban is volt hasonló ügye. A Sportal szerint 2020 szeptemberében 1 év 2 hónap felfüggesztettre ítélték folytatólagosan elkövetett sikkasztás miatt.

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×