eur:
388.78
usd:
366.65
bux:
55707.05
2023. szeptember 29. péntek Mihály
Anonymous woman waist down shot of fishnet stockings standing on street corner at dusk with cars moving past. Lensbaby image
Nyitókép: Getty Images/tirc83

Örömet akart, nem fizetett, golyót kapott cserébe a kamionos

Önbíráskodás bűntette, közlekedés biztonsága elleni bűntett, rongálás vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emeltek vádat egy férfi ellen.

Szexuális szolgáltatásból lett bűncselekmény a 8-as főúton - írja a vaol.hu. A vádirat szerint a sértett 2022 februárjában a 8-as úton közlekedett kamionnal, majd megállt egy földes útnál és szexuális szolgáltatásban egyezett meg az ott álldogáló nővel.

A kamionos azonban a szolgáltatás kapcsán vitatkozni kezdett, és bár fizetett, vissza akarta kapni a pénzt.

Arra a prostituált nem volt hajlandó, sőt hívta a közelben lévő "ismerősét". Közben a sofőr elvette a nő táskáját, amelyben a pénze volt, és megpróbált elhajtani.

Ekkor az érkező férfi odalépett a kamionhoz és a már mozgásban lévő jármű ablakára a nála lévő

csúzliból egy csapágygolyót lőtt ki

azért, hogy a sértettet megállítsa.

A csapágygolyó betörte a kamion bal első ablakát és a sértett kezét is eltalálta, aminek következtében nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett, míg a teherautóban több mint 150.000 forint rongálási kár keletkezett. A sértett a táskát végül kidobta a kamionból.

Címlapról ajánljuk

Az osztrákoknak elege lett a pontatlan magyar vasútból, drasztikusat léptek

Az ÖBB a vágányzár első két hetének tapasztalatai és többszöri figyelmeztetés után ma egyoldalúan bejelentette: jövő hétfőtől levágja a magyar vonatokat a nyugat-európai hálózatról és kettévágja Bécsben a Linz, Salzburg, München fele továbbmenő budapesti railjet vonatokat - írja Vitézy Dávid a közösségi oldalán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.29. péntek, 18:00
Vinkó József
a Magyar Konyha főszerkesztője
Inflációs adatok érkeztek, így reagálnak a tőzsdék

Inflációs adatok érkeztek, így reagálnak a tőzsdék

Óvatos emelkedéssel kezdték az európai tőzsdék szeptember utolsó kereskedési napját, miután az amerikai indexek pluszban zártak csütörtökön, és az ázsiai részvénypiacokon is többnyire jó volt a hangulat hajnalban. A délelőtti eurózónás inflációs adatokat követően tovább emelkedtek az irányadó európai indexek, de délután még az Egyesült Államokból is érkezett inflációs statisztika. A magyar tőzsdén az OTP felfelé korrigál a tegnapi hír nélküli esést követően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×