eur:
392.94
usd:
365.59
bux:
66607.53
2024. április 26. péntek Ervin
Police car stobes in front of the Hungarian Parliament
Nyitókép: Peter Csaszar/Getty Images

Elárasztották a rendőrök a Belvárost – itt az eredménye

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság, valamint a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Belváros-Lipótváros Önkormányzat és a Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület munkatársaival tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést – írja a police.hu.

A másnap hajnalig tartó akcióban közterületi alkoholfogyasztás miatt 28 embert figyelmeztettek, egyet helyszíni bírsággal sújtottak, mert a figyelmeztetés nem érte el célját.

Megszűrték a közlekedés résztvevőit is: 32 járművezetőnél alkalmaztak alkoholszondát, ami két esetben jelzett ittasságot. Emiatt az egyik sofőrt közigazgatási bírságban részesítették, a másikat előállították, mert vezetői engedéllyel sem rendelkezett.

Egy szórakozóhely működését ellenőrizték – ott a társhatóságok találtak kisebb hiányosságokat, ami miatt az üzemeltetővel szemben helyszíni bírságot alkalmaztak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiemelt fontosságúnak tartja a főváros belső kerületeinek biztonságát és a lakók nyugalmát, így a jövőben is számítani lehet hasonló jellegű ellenőrzésekre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×