eur:
393.29
usd:
367.95
bux:
65896.84
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Magyarország Ügyészsége

Önbíráskodásig fajult a közlekedési baleset, kés került elő

A Siófoki Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntettének kísérlete és kábítószer birtoklásának vétsége miatt emelt vádat.

A 22 éves vádlottat 2021 augusztusában az élettársa telefonon értesítette arról, hogy a nemrég vásárolt autójával balesetet szenvedett, és a gépkocsiban anyagi kár keletkezett.

A férfi – aki ezt megelőzően többféle kábítószert is fogyasztott – ettől rendkívül indulatossá vált, és taxival a baleset helyszínére érkezett, ahol kést rántott, majd dühében több alkalommal megrúgta az élettársát és a saját autóját is. A vádlott ezt követően a kést fenyegetően maga előtt tartva a balesetben valójában vétlen sértett irányába indult, és azt kiabálta a másik férfinak, hogy ki fogja fizetni az autó javítását.

Mivel a sértett időközben értesítette a rendőrséget, a vádlott megpróbált elmenekülni a helyszínről, a nem sokkal később kiérkező járőrök azonban rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették a férfit, akinek a letartóztatását az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte – olvasható a Somogy Megyei Főügyészség sajtóközleményében.

A Siófoki Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség az azóta is letartóztatásban lévő vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×