eur:
396.31
usd:
354.6
bux:
74905.79
2024. szeptember 27. péntek Adalbert
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Kutyaviadal
Nyitókép: ANTAL_N – forrás: police.hu

Ötven állatviadalra kiképzett kutyát kimentettek, egyikükön már nem tudtak segíteni – korhatáros videó

Állatviadalokat számolt fel a rendőrség összehangolt akcióban Nagykőrös külterületén – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) a rendőrség honlapján.

A cikk szerint két domaházi és két nagykőrösi férfi amerikai staffordshire terrier kutyák részvételével rendszeresen állatviadalokat szervezett egy Nagykőrös külterületén található tanyán.

A rendőrök Cegléden fogták el a két domaházi gyanúsítottat, amikor a viadalról hazafelé tartottak. A rendőrök az autóban friss sérülésekkel rendelkező kutyát találtak. Az egyik nagykőrösi férfit a lakóhelyén, a másikat egy helybéli tanyán fogták el, ahová elrejtett két, szintén súlyosan megsérült kutyát.

A kutatások és szemlék eredményeként Nagykőrös és Domaháza területén viadalra használt feszítőfákat, kutyák kiképzésére szolgáló futópadokat és mérlegeket találtak a nyomozók. Emellett összesen 51, viadalra tenyésztett kutyát foglaltak le.

Az állatokat civil szervezetek segítségével biztonságba helyezték, az egyik kutya viszont a viadalon szerzett súlyos sérüléseibe a sürgős állatorvosi beavatkozás ellenére belehalt

– írták.

A KR NNI a két domaházi és a két nagykőrösi férfi ellen tiltott állatviadal szervezésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A gyanúsítottak jelenleg szabadlábon védekeznek.

A közös akcióban részt vettek a KR NNI bűnügyi technikai és kiberbűnözés elleni munkatársai, a KR NNI környezeti bűnözés elleni szakegysége és miskolci területi egysége, a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Bevetési Főosztály III. Bevetés Támogató Osztálya és Kutyás Alosztálya, a Rendészeti Igazgatóság, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ kutyakiképzői, a Nagykőrösi Rendőrkapitányság munkatársai, valamint a Nemzeti Élelmiszer-lánc Biztonsági Hivatal hatósági állatorvosai.

A rendőrség által közreadott videó csak 18 éven felülieknek:

Címlapról ajánljuk
Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Azután, hogy Petr Fiala miniszterelnök kedden bejelentette, meneszteni kívánja a kabinetből Ivan Bartos kalózpárti kormányfőhelyettest és regionális fejlesztési minisztert, mert nem elégedett a munkájával, a Kalózpártnál "robbant a bomba". Bartos szerint Fiala megszegte a koalíciós szerződést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán bejelentette, megváltoztatja Oroszország nukleáris doktrínáját, kifejezetten azzal a céllal, hogy szükség esetén atomcsapást tudjon mérni Ukrajnára. Eszerint nukleáris csapással lenne sújtható egy olyan agresszor állam is, amely nem rendelkezik nukleáris fegyverrel, de egy másik, atomfegyverekkel rendelkező ország támogatását élvezi. Utóbbi az Egyesült Államokra és Ukrajnára vonatkozhat. Orosz jelentések szerint újabb két települést foglaltak el Donyeck megyében, és már az egykor 14 ezres város, Vuhledár belterületén folynak a harcok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×