eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Kutyaviadal
Nyitókép: ANTAL_N – forrás: police.hu

Ötven állatviadalra kiképzett kutyát kimentettek, egyikükön már nem tudtak segíteni – korhatáros videó

Állatviadalokat számolt fel a rendőrség összehangolt akcióban Nagykőrös külterületén – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) a rendőrség honlapján.

A cikk szerint két domaházi és két nagykőrösi férfi amerikai staffordshire terrier kutyák részvételével rendszeresen állatviadalokat szervezett egy Nagykőrös külterületén található tanyán.

A rendőrök Cegléden fogták el a két domaházi gyanúsítottat, amikor a viadalról hazafelé tartottak. A rendőrök az autóban friss sérülésekkel rendelkező kutyát találtak. Az egyik nagykőrösi férfit a lakóhelyén, a másikat egy helybéli tanyán fogták el, ahová elrejtett két, szintén súlyosan megsérült kutyát.

A kutatások és szemlék eredményeként Nagykőrös és Domaháza területén viadalra használt feszítőfákat, kutyák kiképzésére szolgáló futópadokat és mérlegeket találtak a nyomozók. Emellett összesen 51, viadalra tenyésztett kutyát foglaltak le.

Az állatokat civil szervezetek segítségével biztonságba helyezték, az egyik kutya viszont a viadalon szerzett súlyos sérüléseibe a sürgős állatorvosi beavatkozás ellenére belehalt

– írták.

A KR NNI a két domaházi és a két nagykőrösi férfi ellen tiltott állatviadal szervezésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A gyanúsítottak jelenleg szabadlábon védekeznek.

A közös akcióban részt vettek a KR NNI bűnügyi technikai és kiberbűnözés elleni munkatársai, a KR NNI környezeti bűnözés elleni szakegysége és miskolci területi egysége, a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Bevetési Főosztály III. Bevetés Támogató Osztálya és Kutyás Alosztálya, a Rendészeti Igazgatóság, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ kutyakiképzői, a Nagykőrösi Rendőrkapitányság munkatársai, valamint a Nemzeti Élelmiszer-lánc Biztonsági Hivatal hatósági állatorvosai.

A rendőrség által közreadott videó csak 18 éven felülieknek:

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×