eur:
393.75
usd:
365.31
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Rendőrautók a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma előtt 2019. december 5-én, miután az iskolában késelés történt. Sajtóinformációk szerint egy diák késelt meg egy tanárt.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Három hónap után sem emlékszik semmire a tanárát megkéselő győri diák

A 17 éves fiú három hónapja ült egyedül egy zárkában, és most újabb három hónappal meghosszabbították a letartóztatását.

A fiú nem zavar sok vizet, kifejezetten mintarabként viselkedik - írja a Blikk. Mint arról az Infostart is beszámolt, a jó tanuló, de zárkózott tizedikes fiú tavaly december 5-én fizikából hármast kapott. Óra közben egyszer csak felállt a padból, a tanárához ment, majd az apjától kapott svájci bicskával megszúrta a pedagógust, végül leült és megvárta a rendőröket.

A történtek óta a fiút kétszer hallgatták ki – mondja dr. Faragó Péter ügyvéd a Blikknek. Mind a kétszer ugyanazt vallotta. Azt állítja, hogy nem emlékszik az osztályt sokkoló, véres jelenetre. Meghallgatták az összes diákot, egyikük szerint mintha a fiú nem önmaga lett volna a támadás idején – tette hozzá az ügyvéd.

A fiú megbánta tettét, azóta két levelet is küldött, az egyiket az iskolának és diáktársainak, a másikat a tanárnőnek. Előbbit nem akarta átvenni az intézmény, a tanárnőhöz viszont eljutottak a bocsánatkérő sorok - értesült a bulvárlap.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×