eur:
393.49
usd:
367.48
bux:
65967.71
2024. április 23. kedd Béla
Mentők dolgoznak a 2-es metró Puskás Ferenc Stadion állomásánál, miután valaki paprikaspray-t fújt ki az egyik szerelvényben 2018. november 24-én. Többen rosszul lettek, az utasokat emiatt ki kellett menekíteni, a szerelvényt vészfékkel állították meg.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Elfogták a 2-es metrón gázspray-vel fújó férfit

A rendőrség az éjszakai órákban elfogatóparancs alapján elfogta a 26 éves budapesti V. N. Róbertet.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2018. november 24-én a délutáni órákban Budapesten, az M2 metro keleti pályaudvari megállójában szóváltást követően gázsprayvel lefújta vitapartnerét, majd a helyszínt elhagyta.

Az esetet követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen garázdaság vétség gyanúja miatt.

A nyomozás során a férfit a rendőrök beazonosították, és ellene elfogatóparancsot bocsájtottak ki, amelynek eredményeként 2018. november 25-én 2 óra 50 perckor elfogták.

Elfogását követően előállították, elszámoltatása folyamatban van - írja a police.hu.

Az eset miatt szombat délután több órán keresztül nem járt a 2-es metró az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között. Többen rosszul lettek, az utasokat emiatt ki kellett menekíteni.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr vezetője szombaton az MTI-vel közölte: 20 embert kellett köhögés és könnyezés miatt megvizsgálniuk. Kórházba senki nem került, és orvosi ellátásra sem volt szükség, az összes tünet átmenetinek bizonyult - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×