eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Vágó István, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökségi tagja (b) és Varju László, a DK alelnöke az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 168. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen Pilvax kávéháznál 2016. március 15-én.
Nyitókép: MTI/Marjai János

Senki nem tudhatja, hol, mikor és milyen körülmények között búcsúztatják Vágó Istvánt

A lehető legszűkebb körben kísérné az utolsó útjára Vágó Istvánt a család.

A 74 éves korában elhunyt tévés temetését zárt körben tartják - mondta a Blikknek Vágó István fia. Egész pontosan úgy fogalmazott "ezt nem fogják tudni", mármint, hogy mikor és hol lesz a szertartás.

Arról egyelőre nincs információ, a népszerű tévést a saját halottjának tekintő Demokratikus Koalíció szervez-e külön búcsúztatót, avagy a családdal egyeztetve vesznek majd részt a gyászszertartáson, mint ahogy egyelőre arról sincs információ, hogy azoknak, akik tisztelték és szerették Vágó Istvánt, lesz-e módjuk méltóképpen megemlékezni róla.

A népszerű műsorvezető halálának körülményeit egyelőre szintén homály fedi, annyi azonban bizonyos, hogy Vágó István tragikus hirtelenséggel hunyt el az otthonában.

Mindez azért érdekes, hogy sosem beszélt esetleges betegségéről, viszont nagyon erős dohányos volt. Halála előtt pár órával még posztolt a pápalátogatásról. Mindez az esti órákban történt, másnap délelőtt jelentették be halálát.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×