eur:
389.07
usd:
363.59
bux:
68073.37
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Vágó István televíziós műsorvezető (b2) a hallgatóság soraiban A Liberális Magyarországért Alapítvány (ALMA) menekültügyről tartott kerekasztal-beszélgetésén a budapesti Loffice irodaházban 2015. március 5-én.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

„Érzelmi kavalkáddá” lett Vágó István búcsúztatása

Kedd délután családi-baráti körben köszöntek el Vágó Istvántól. Erről az április végén tragikus hirtelenséggel elhunyt tévés fia, Vágó Péter árult el részleteket.

„Egy érzelmi kavalkád volt az egész délután. Egyrészt nagyon fájdalmas volt, hiszen még mindig próbáljuk felfogni azt, hogy nincs többé. Közben pedig nagyon feltöltődtünk attól a sok szeretettől, amit kaptunk a barátoktól: megható volt látni, mennyi embernek jelentett nagyon sokat” – fogalmazott a Blikknek Vágó Péter.

Ahogy arról az Infotart is beszámolt, a keddi búcsúztató után csütörtökön egy nyilvánosat is tartanak a Demokratikus Koalíció szervezésben, ahol bárki leróhatja a tiszteletét, ám azzal kapcsolatban, hogy hol és mikor helyezik végső nyugalomra Vágó István hamvait, a fia szűkszavú volt.

„Temetés egyelőre nem lesz” – árulta el, ám ennek okát nem akarta megosztani lappal. Arról azonban mesélt, mennyire sokat jelentett a családnak a kedd délután:

„Bármerre néztem az étteremben, a régi barátok sztoriztak egymásnak apuról, és persze, néha kicsordult egy-egy könnycsepp, míg máskor nevetve idézték fel az emlékeket.

Az egyik legmeghatóbb pillanat az volt, amikor Gerendás Péter elénekelt egy dalt, amelyet kifejezetten neki írt”

– fogalmazott Vágó Péter, aki szerint ez a délután arról szólt, hogy ünnepeljék az édesapja életét.

Mások mellett arra is kitért, hogy szinte még idejük sem volt gyászolni, mert rengeteg ügyet kell ilyenkor elintézni, a hagyatékkal, a búcsúztatóval kapcsolatban. Büszke édesanyjára, mert nagyon erős, de azért vannak nagyon nehéz pillanatok – tette hozzá, megjegyezve: ő maga is keresi még a helyét, amióta megtörtént a tragédia.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
A mesterséges intelligencia felveszi a harcot a banki csalásokkal

A mesterséges intelligencia felveszi a harcot a banki csalásokkal

A Visa két új mesterséges intelligencia alapú csalásmegelőző, kockázatcsökkentő megoldást jelentett be, melyek a csalások lehetőségét az azonnali, számlák közötti és az online fizetések esetében csökkentik a Visa hálózatán belüli és azon kívüli tranzakciók esetén is - közölte a társaság. A csalásokról és a fizetési trendekről is szó lesz a Portfolio június 11-ei Financial IT rendezvényén. Regisztráció itt!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×