eur:
394.36
usd:
365.19
bux:
65555
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Shane Tusup az olasz Ilaria Cusinato edzője figyeli a női 400 méteres vegyesúszás döntőjét a budapesti úszó világkupán a Duna Arénában 2019. október 5-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Shane Tusup "harcosokat" készít fel

Elsősorban sportolókat, atlétákat, "harcosokat" készít fel Shane Tusup edző, aki csapatával egy budapesti edzőteremben talált otthonra.

A tréner segíti a felkészülését az ifjúsági olimpiai bajnok úszó Szilágyi Liliánának, a világbajnoki bronzérmes Holoda Péternek, míg a futballisták közül

Szoboszlai Dominikkal, Dzsudzsák Balázzsal és Bogdán Ádámmal is dolgozik.

"Mindegy, hogy valaki úszó vagy futballista, mi arra koncentrálunk, hogy ők a lehető legjobb fizikai állapotba kerüljenek és igazi harcosként induljanak a csatába. Mindenkiből szeretnénk kihozni a maximumot" - nyilatkozta Tusup, aki évekig volt a férje és edzője Hosszú Katinkának, akivel közös munkájuk csúcsaként a 2016-os riói olimpiáról három arany- és egy ezüstéremmel tértek haza.

Az év magyar edzőjének négy alkalommal is megválasztott amerikai szakember megjegyezte, megfelelő erőnlét megszerzése mellett fontos a mentális felkészültség is.

Shane Tusup Szoboszlai Dominikról, a Red Bull Salzburg magyar válogatott középpályásáról elmondta: mivel ő osztrák klubjánál edz, ezért napi szinten tartják a kapcsolatot az elvégzendő feladatokkal kapcsolatban. Megjegyezte, mind a fiatal futballistával, mind klubjával remek kapcsolatot sikerült kiépíteniük.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Tényleg kirobbanó formában a magyar munkaerőpiac?

Tényleg kirobbanó formában a magyar munkaerőpiac?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A műsor első részében a friss bérstatisztikákkal foglalkoztunk, amelyek első blikkre meglepően szép képet mutatnak a hazai munkaerőpiacról, a részletek ugyanakkor valamelyest árnyalják a helyzetet. A témáról Hornyák Józsefet, a Portfolio makrogazdasági elemzőjét kérdeztük. A műsor második részében a ma megjelent 2023-as válási és házasodási statisztikák kapcsán Tóth Ádám közjegyző, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara elnöke volt a vendégünk, akivel arról beszéltünk, hogy mennyire elterjedtek és mire használhatók a házassági vagyonjogi szerződések Magyarországon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×