eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Hosszú Katinka: nincs minden rendben

Bár vidámnak tűnik a képeken, az olimpiai bajnok úszónő bevallotta: nem tudja túltenni magát férjével való szakításán és azon, hogy házassága nem egy életre szólt.

Hetek óta újra boldogan mosolyog a közösségi oldalain Katinka, akinek tavaly novemberben romlott meg a kapcsolata edző-férjével, és májusban jelentették be, hogy végleg elválnak útjaik. Ám a háromszoros olimpiai bajnok úszónő a Marie Claire-nek bevallotta, a látszat ellenére még közel sincs minden rendben - írta a Bors.

– Gubbaszthatnék otthon, sírhatnék, milyen rossz nekem, de inkább az érem másik oldalát nézem – fogalmazott a magazinnak. – Az ember megerősödik, és nagyon sokat tanul magáról. De azért azt senki ne higgye, hogy már minden rendben van, csak próbálok a nehézségek ellenére is a fejlődésre koncentrálni – tette hozzá.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×