eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Fordulat a hajdúszoboszlói családi tragédia ügyében

Fordulat a hajdúszoboszlói családi tragédia ügyében

Írásszakértő vizsgálja, hogy valóban az anya írta-e a búcsúevelet, amelyből kiderült, hogy hol találják a család másik két tagjának a holttestét.

Szeptember elején egy édesanyát találtak holtan a lakásában, míg férje és kisfiuk holttestére Hajdúszoboszló mellett egy erdős területen bukkantak rá. Az ügyben azóta zajlik a nyomozás, és a haon.hu és a Tények szerint fordulat állhat be. 

Az anyát még élve találták meg a család által bérelt lakásban, de nem tudtak segíteni rajta, sajtóinformációk szerint felvágta az ereit. Az anya hagyott hátra egy búcsúlevelet és egy térképet, a rendőrük ez alapján kezdték el keresni az apát és a hatéves gyereket. Végül húsz kilométerre találták meg őket holtan egy erdős területen. 

Az elsődleges vélemények szerint a férfi és a nő önkezével vetett véget életének, míg a kisfiú gyilkosság áldozata lett. Hajdúszoboszlón az a hír terjedt el, hogy a férfi mérget itatott fiával, majd felakasztotta magát.

A rendőrök azóta nyomoznak, és egyelőre nem lehet tudni, a szülők együtt ölték-e meg kisfiukat, és azt sem, hogy mi okozta a halálát. A Tények úgy tudja, az ügyben egy írásszakértőt is kirendeltek, hogy a búcsúlevelet valóban az anya írta-e. 

A rendőrség csak annyit közölt, hogy több szakértőt is bevontak az ügyben, de más információt nem adtak.  A családi tragédia ügyében a nyomozás még hónapig eltarthat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×