eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

El lesz vágva a nyakuk - fenyegetőzött, majd többször szúrt a késelő

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy 25 éves romániai férfi ellen, aki 2016. június 4-én éjszaka Tiszakécskén ittas állapotban szóváltás után megkéselt három helybéli férfit - számolt be a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

A 25 éves vádlott 2016. június 4-én éjszaka Tiszakécskén, a Tisza partján lévő szórakozóhelyeken szórakozott, amikor egy helybéli férfi az ismerőseivel hozzá lépett és a padot, amelyen a vádlott ült, lökdösni kezdték. A vádlott egyik ismerőse azonban határozottan rájuk szólt, hogy fejezzék be a lökdösést, melynek hatására a padot lökdöső férfi és társai távoztak - ismertette a részleteket az ügyészség.

Az éjszaka folyamán a vádlott leittasodott és a korábbi atrocitás miatt kötözködni kezdett a padot rángató férfivel és társaságával. A vádlott az egyik szórakozóhelyről a másik helyre távozó társaságot követni kezdte, tánc közben lökdösődött velük.

A nála lévő kést többször elővéve pedig azzal is fenyegetőzött, hogy el lesz vágva a nyakuk.

A vádlott agresszív magatartása miatt a padot korábban lökdöső férfi és társasága úgy döntött, hogy hazamennek. A vádlott azonban egy fa mögül kilépve a távozó társaság elé állt és a kését elővéve többször, csapkodó mozdulattal megszúrta az egyik férfi homlokát, mellkasát és kezeit. Ekkor a korábban a padot lökdöső férfi ellökte a vádlottat a megkéselt barátjától, ami miatt a vádlott az ő csuklóját is megvágta.

A vádlott ezután futásnak eredt, de a társaságból egy harmadik férfi utána szaladt. A férfi utol is érte a vádlottat, aki futás közben elesett. A földről felkelő vádlott azonban ezt a férfit is megkéselte, egyszer beleszúrt a férfi testének bal oldalába, majd távozott a helyszínről.

A késelés miatt a padot rángató sértett a bal csuklóján 8 napon túl gyógyuló, szúrt-metszett sérülést, míg a másik két sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A két utóbbi sértettnél azonban a mellűrbe hatoló, életveszélyes sérülések is kialakulhattak volna.

Az előzetes letartóztatásban lévő vádlottat a főügyészség 2 rendbeli életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével, valamint 1 rendbeli súlyos testi sértés bűntettével vádolja. Bűnössége kérdésében a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×