INFORÁDIÓ 
2020. július 13. hétfő
Jenő

divat

nagy-britannia

theresa may

egyesült államok

vouge

Theresa May pózol a divatbibliában

InfoRádió / MTI

Theresa May benne lesz a Vogue magazinban. A brit kormányfőről a világhírű fotós, Annie Leibovitz készített felvételeket a divatbibliaként emlegetett újság amerikai kiadásának áprilisi számába.

A brit miniszterelnöki hivatal tájékoztatása szerint a kormányfő szereplése nincs összefüggésben néhány hónapon belül várható amerikai látogatásával.

Theresa May január elején a mindenkori brit miniszterelnök vidéki rezidenciáján, Chequersben állt modellt és adott interjút a lapnak.

A korábbi belügyminiszter stílusát évek óta címlapokon taglalják a brit lapok. A 60 éves konzervatív politikus ismert elegáns cipőiről, bár öltözködése miatt már bírálatok is érték: a közelmúltban egyik párttársa, Nicky Morgan például kifogásolta, hogy a kormányfő egy ezerfontos bőrnadrágban szerepelt az egyik magazinban.

Theresa May az első brit miniszterelnök, aki szerepelni fog az amerikai Vogue magazinban. Egyik elődje, Margaret Thatcher a divatlap brit kiadásában volt látható.

A szigetország jelenlegi miniszterelnöke amúgy nagy rajongója a magazinnak. Amikor a BBC rádiójában egy 2014-es interjú során megkérdezték, hogy milyen luxuscikket vinne magával egy lakatlan szigetre, Theresa May azt válaszolta, hogy egy életre szóló Vogue-előfizetést.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018