eur:
380.81
usd:
353.8
bux:
58669.83
2023. december 10. vasárnap Judit

Címke: divat (58 cikk)

Hogyan élhetnénk fenntarthatóbban? (x)
2023. szeptember 25. 12:00
Hogyan élhetnénk fenntarthatóbban? (x)
A fenntartható termelés célja, hogy kevesebb erőforrásból ugyanakkora – vagy akár nagyobb – hozadékú gazdasági produktum keletkezzen, a fenntartható fogyasztási minták kialakítása pedig a hatékonyabb erőforrás-kiaknázást segíti. A törekvések ellenére századunk első két évtizedének tapasztalata azt mutatja, hogy növekedett mind a globális ökológiai lábnyomunk, mind a termeléshez felhasznált alapanyagok mennyisége. Akkor mégis hogyan tehetjük fogyasztási szokásainkat fenntarthatóbbá? Íme, néhány gyakorlati ötlet!
Hogyan legyél divatos okosan és kényelmesen? (x)
2023. május 31. 08:10
Hogyan legyél divatos okosan és kényelmesen? (x)
A nyári szezon alatt újabbnál újabb trendekkel találkozhatunk, azonban ezek között számtalan olyan outfit is felmerül, amelyek összeállítása igen komoly odafigyelést igényel. Akadnak azonban egyszerűbb szettek, amelyek nemcsak könnyedén összeállíthatók, hanem rendkívül kényelmesek is, így nem jelenthet problémát a mindennapi megjelenés velük. Íme, tehát két olyan ötlet, amellyel garantáltan nem fogunk mellélőni!
Jakab Zsófia: a turizmus visszakapaszkodott a Covid előtt szintre, de a jövő ismét bizonytalan
2022. november 30. 18:38
Jakab Zsófia: a turizmus visszakapaszkodott a Covid előtt szintre, de a jövő ismét bizonytalan
Az előfoglalások alapján év végéig jól teljesít a szektor, de az év eleje egy nehezebb időszak lesz – mondta Jakab Zsófia, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a turisztikai ágazat tervezhetőségéről, a munkaerőhiányról és az állami segítségről is. A Magyar Divat és Design Ügynökség vezérigazgatójaként megerősítette: az a cél, hogy 2030-ra Magyarország legyen Közép-Európa divatipari központja.
×
×
×