eur:
392.12
usd:
366.52
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Elkényeztették az örömlányt a francia focisták - kitálal a botrány főszereplője

Szerettem mindannyiukat - mondta az a prostituált, akinek viszonya volt több francia válogatott futballistával. Az immár 18 éves Zahia Dehart meglepte, hogy Franck Ribéryt akár három éves börtönbüntetésre is ítélhették volna.

Megtörte a hallgatást az a 18 éves prostituált, aki még kiskorúként került szexuális kapcsolatba Franck Ribéryvel, Karim Benzemával és Sidney Govouval. A lány azt mondta, a három válogatott futballista úriemberként bánt vele, és mindannyiukat nagyon szerette.

"Elkényeztettek és vigyáztak rám. Õk voltak az én férfijaim" - mondta büszkén a Zahia Dehar nevű örömlány.

Franck Ribéry több hónapon át kapcsolatban volt vele, tavaly tavasszal fizette a Németországba szóló repülőjegyét, és alkalmanként 600 ezer forintnak megfelelő összeget fizetett neki szolgálataiért.

A lány 16 éves kora óta dolgozott prostituáltként, és havonta 6 millió forintot keresett, ügyfelei között a futballisták mellett más gazdag és híres emberek is voltak. Zahia Dehart gyakran vitték Dubajba, ahol ötcsillagos szállodákban szálltak meg.

A Bayern München francia sztárja korábban beismerte, hogy kapcsolatba került a lánnyal, azonban azt tagadta, hogy tudott volna arról, a prostituált nem töltötte be 18. életévét. Ezt a lány is megerősítette, rendőrségi vallomásában azt mondta, az eset idején még valóban nem múlt el 18 éves, de a középpályásnak hazudott a korát illetően. A francia törvények szerint a sportolót 45 ezer eurós büntetés mellett akár hároméves szabadságvesztésre is ítélhették volna.

Az ügyben szintén érintett Sidney Govou azt mondta, meglepődött, amikor az átmulatott éjszaka után a lány pénzt kért tőle a szolgálataiért. A botrány elérte a Real Madrid labdarúgóját, Karim Benzemát is, és a lány vallomása szerint a csatárral még 2008-ban, 16 évesen került kapcsolatba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×