eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 19. szombat Nándor

Dedikált fotóival motiválja diákjait a sztártanár

Egy népszerű tanár Kínában úgy próbálja keményebb munkára ösztönözni diákjait, hogy dedikált képeit osztogatja nekik jutalomként.

Ji Feng egy kínai általános iskola igazgatóhelyettese, és annyira közkedvelt (és jóképű), hogy már többször előfordult: a diákok fényképet kértek tőle.

A tanárnak az az ötlete támadt, hogy dedikált forókat fog osztogatni magáról az iskolásoknak - jutalom gyanánt.

A diákok azonban nem kapják meg "ellenszolgáltatás" nélkül a szignózott képeket: jól kell teljesíteniük, és pluszfeladatokat kell megoldaniuk, csak ezután pózolhatnak a kamera előtt a kedvenc tanárral.

"Ez nem önimádat, hanem inkább egyfajta buzdítás" - mondja a népszerű pedagógus, aki hangsúlyozta: csak az részesülhet a jutalomban, aki a legjobban teljesít.

Egyelőre még csak három diák kapott dedikált képet, de Ji Feng reméli, hogy a módszer hatásos lesz, és több fotót is kioszthat majd.

Címlapról ajánljuk
Baán László az Arénában: korábban evidensnek vélt tudásanyag tűnik el és válik semmivé

Baán László az Arénában: korábban evidensnek vélt tudásanyag tűnik el és válik semmivé

Olyan gyorsak a változások ma már a világban, hogy ami korábban 10-20 év alatt történt meg, az most megtörténik öt év alatt – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Baán László, a Szépművészeti Múzeum és Magyar Nemzeti Galéria főigazgatója, a Liget Budapest projekt miniszteri biztosa. Az interjúban szólt a fővárossal való együttműködés lehetőségéről, a Nemzeti Galéria helyzetének állásáról, de elmondta a véleményét a Biodóm "két útjáról", és elárulta egy-két tervét is – új múzeumvezetői ciklusának kezdetén.

Elemzők: Benjamin Netanjahunak most lehetősége lenne a háború leállítására

Sokak szerint a zsidó állam számára ezt most olyan pillanat, mint amikor amerikai kommandósok likvidálták Oszama bin Ladent. „Kedveseim, a háború nem ért véget” – üzente a világnak Netanjahu, és elmondta, mi most a célja.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×