eur:
400.3
usd:
366.82
bux:
74228.4
2024. október 15. kedd Teréz

Vajon kit választ Michael Phelps: az úszóhölgyet vagy a brit topmodellt? - képekkel

Az olimpiai rekorder úszó, Amanda Beard és a brit topmodell, Lily Donaldson pályázik arra, hogy az amerikai csodaúszó, a nyolc aranyas Michael Phelps barátnője legyen - legalábbis a brit és az amerikai média szerint. Phelps azonban a jelek szerint meg van elégedve életével, amelyet az úszáson túl a hip-hop és az autója tölt ki.

Két hölgyet emleget a média a nyolc aranyat nyerő, egyesült államokbeli Michael Phelps barátnőjelöltjeként: az úgyszintén úszó Amanda Beardet és a brit modellt, Lily Donaldsont.

Beard tartja a női 200 méteres mellúszás olimpiai rekordját a számban nyert athéni aranyérmével, de Pekingben nem került a döntőbe. Jelenleg anyaszült meztelenül pózol egy, az állatbőrből készült viseletek ellen folyó kampány plakátján. És akárcsak a teniszező Ashley Harkleroad, neki is jelent már meg aktfotója a Playboyban.

A Daily Telegraph szerint nagy meglepetés, hogy a 21 éves Donaldson a két jelölt közt szerepel. Mióta az angol divatház, a Burberry arca nem Kate Moss, hanem ő, azóta a világ vezető topmodelljei közt emlegetik.

2004-ben egyébként azt nyilatkozta a 23 éves Phelps, hogy nincs ideje olyasmi dolgokra, mint egy barátnő. "Úszok, hip-hopot hallgatok és az autómmal foglalkozom. És nagyszerű élet ez így! Nem tudom, érdemes lenne föladni mindezt bérmiért a világon!" - fejtette ki akkor a sportoló.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
A hosszú életnek nemcsak titka van, hanem képlete is

A hosszú életnek nemcsak titka van, hanem képlete is

Hogyan lehet lassítani az öregedés folyamatát? Hogyan lehet meghekkelni a biológiai óránk járását? Milyen életmód, gyógyszer, hatóanyag segíti ezeket a folyamatokat? Amíg ezt genetikai úton nem lehet megtenni, milyen egyéni megoldások vannak? Mivel élhet a hétköznapi ember és milyen dimenzióban járnak ezen a téren a milliárdosok? Látványos kísérletek, tudományos információk és gyakorlati tudnivalók keretében mutatták be a legújabb longevity trendeket a Medipredict konferenciáján.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×