eur:
400.84
usd:
368.04
bux:
0
2024. október 15. kedd Teréz

Nyolc krokodil tépte szét a turistát

Egy mexikói állatparkban egy látogatót nyolc krokodil tépett szét 50 megdöbbent turista szeme láttára.

A szerencsétlenül járt férfi éppen a korláton hajolt ki, amikor az egyik ragadozó megragadta, és magával húzta a vízbe. Szemtanúk elmondása szerint még hét krokodil vetette magát a férfira, akit ötven turista szeme láttára téptek szét az állatok.

A mexikói Carpintero tónál található parkban történt a tragédia. "Hallatlan, hogy egyszerre nyolc krokodil öljön meg egy embert" - mondta Ramiro Alos, a helyi tűzoltóság szóvivője, aki szerint ez volt a legkegyetlenebb támadás Mexikóban.

"Nem maradt a férfiból semmi, még azonosítani sem tudjuk. Borzalmas szenvedéseket élhetett át" - tette hozzá a szóvivő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
Mi várható ma a tőzsdéken?

Mi várható ma a tőzsdéken?

Tegnap Amerikában történelmi csúcsokat láthattunk a tőzsdén, a Dow Jones és az S&P 500 részvényindexek mellett az Nvidia részvényei is történelmi csúcsra emelkedtek, melynek hatására emelkednek a chipgyártók ma reggel Ázsiában, ahol az emelkedést a japán Nikkei vezeti. Európában is jó hangulatban indulhat majd a kereskedés. Gazdasági események szempontjából a reggeli magyar építőipari adatokra, illetve az uniós ipari adatokra lesz érdemes figyelnünk ma, délután pedig az USA-ban a költségvetési egyenleg publikálása hozhat mozgást a piacokon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×