eur:
388.99
usd:
360.7
bux:
68067.61
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Ma már bánja a titkos szerelmi viszonyt a volt miniszterelnök-helyettes

Évekig viszonya volt titkárnőjével John Prescottnak, a volt brit miniszterelnök-helyettesnek. A politikus a BBC-nek adott interjújában elismerte: nincs mentség arra, amit tett.

Mélyen megbánta és szégyenkezik amiatt, hogy két évig titkos szerelmi viszonyt folytatott a titkárnőjével, Tracy Temple-lel - mondta a volt brit miniszterelnök-helyettes a BBC Radio 4-nek adott interjúban.

Hogy John Prescottnak viszonya volt a titkárnővel, 2006 áprilisában derült ki, amikor az egyik lap egy irodai partin készült fotókat közölt a párról. Miután lelepleződött, a politikus kénytelen volt elnézést kérni a Munkáspárt tagjaitól a szervezet éves értekezletén.

"Pocsékul éreztem magam a történtek miatt. Azért szólaltam fel a konferencián, mert úgy éreztem, cserbenhagytam a többieket" - mondta az interjúban John Prescott.

A felesége kiállt mellette

A politikus azt is elárulta, hogy eljátszott a lemondás gondolatával, ám mivel az akkori miniszterelnök, Tony Blair nem kérte, hogy távozzon, felesége, Pauline unszolására megmaradt pozíciójában.

"Megbeszéltem a dolgot a feleségemmel, aki nagyon erős volt és támogatott. Szerencsés vagyok, hogy a nejem nyilvánvalóan sokkal érettebb nálam" - magyarázta John Prescott. A politikus többször elmondta, hogy nagyon bántják a történtek, majd hozzátette: "Nincs mentségem rá. Ilyesmik csak úgy megtörténnek az ember magánéletében, nem?"

John Prescott és Tracy Temple viszonya 2002-ben kezdődött, ám csak akkor került nyilvánosságra, amikor a nő barátja felfedezte a kapcsolat bizonyítékait a pár levelezésében. A titkárnő később eladta történetét egy újságnak.

Amikor a politikustól megkérdezték, mit gondol, a nő miért döntött a sztori pénzzé tétele mellett, csak annyit mondott: "Nem tudom, ez Tracy dolga. Úgy döntött, hogy megteszi, és nyilvánosságra hozta a dolgot. Ilyen az élet."

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×