eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Horror a piacon: főzőolaj készült az áldozat húsából?

Hátborzongató bűncselekményre derítettek fényt a hongkongi nyomozók: gyilkosa feldarabolta és megnyúzta a 16 lányt, majd a húsát elvitte az egyik helyi piacra.

A hongkongi The Standard beszámolója szerint a rendőrség egy 24 éves fiatalembert vádol Kvong Ka-mui meggyilkolásával. A 16 éves kamaszlánynak áprilisban veszett nyoma.

A lap úgy tudja, hogy a lány kábítószert fogyasztott a közlekedési dolgozó Ting Kaj-tajjal a férfi lakásán. A szer hatása alatt azt mondta a férfinak, hogy szeretne meghalni.

Ting komolyan vette a lány szavait: levágta áldozata fejét, végtagjait, majd megnyúzta a testet. A maradványok egy részét lehúzta a vécében, a többit pedig kidobta a közeli piacon, ahol több hentesbolt is található.

Egy másik helyi lap, a The Sun szerint ugyan a maradványok a szemétbe kerültek, a hentesek által kidobált húscafatok közé, ezeket rendszeresen használják főzőolaj és zsír készítésére - így nincs kizárva, hogy ez lett a lány testrészeinek a sorsa is.

Az áldozat fejét és végtagjait a gyilkos a lapjelentések szerint valószínűleg egy zsákba tette néhány téglával együtt, és beledobta a kikötő vízébe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×